SCHOUTEN SNACKS

SCHOUTEN SNACKS Party & Catering Service

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1195 beoordelingen
20 jan 2020 om 21:26 Kwam goed warm aan. Zelfs de schnitzel is goed. Wat wel opvallend is is dat er elke keer behoorlijk veel patat bij gegeven wordt. We krijgen het nooit op
19 jan 2020 om 20:16 We hadden 4 porties patat besteld, kregen 1 volle zak en 1 zak kwart gevuld.. toen we naar buiten gingen om de vuilnis weg te brengen, lag er allemaal patat voor op straat..
12 jan 2020 om 21:13 De bezorger was 20 minuten sneller dan verwacht. Top!
11 jan 2020 om 5:54 Loempia was zacht en nat en daardoor echt niet lekker vies slap en zat weinig pindasaus bij sate Smaak was wel goed En warm en koud bij elkaar dus wat koud moest zijn was warm/ lauw
6 jan 2020 om 6:09 De bestelling was voor 19.00 uur maar werd al om 17.50 uur bezorgd! Gelukkig was iedereen al wel aanwezig, maar dit kan natuurlijk niet!
2 jan 2020 om 15:35 Bezorging duurde veel te lang. Naar aanleiding daarvan bel ik en krijg ik een botte vrouw aan de lijn die zegt dat de bezorger zo onderweg gaat. Voordeur werd bijna door midden gebeukt door het kloppen. Eten was prima!
1 jan 2020 om 21:10 Patat was slap en koud. Slaatjes waren zurig.. due zijn dus zo in de prullenbak gegaan. Enorm zonde. Bezorging zou met een uur er zijn maar werd anderhalf uur.
1 jan 2020 om 20:30 Snacks goed friet ook broodje tartaar met veel te grove ui soms nog stukken met vel er aan
1 jan 2020 om 19:51 Ik heb na 1u30 wachten .alleen een telefoontje gekregen dat het nog niet onderweg was. Beoordeling over het eten zou ik niet kunnen geven.we hebben niks gehad . Toen mochten we kiezen of nog 30minuut wachten of laten cancelen
31 dec 2019 om 20:45 Snelle bezorging, goed eten.
23 dec 2019 om 10:12 Shoarma en saté was lekker, de patat was slabberdewatskie, veel te kort gebakken, niet lekker!
22 dec 2019 om 20:02 Patat en de snacks waren slap, lauw/koud. Bezorgen duurde ruim 45 minuten. Volgende keer laten we het niet meer bezorgen. Als je weet dat het op zondag extra druk is moet je missch de order niet aannemen of meer personeel in dienst nemen.